X

Lothe Solutions i et nøtteskall:

Konseptutbygging av næringsbygg.

Fokus på tunge materialer og energieffektivitet og rehabilitering av næringsbygg.

Målet er å senke prisene med å bygge funksjonelt, rasjonelt og enkelt med god kvalitet.

Historien

Per Steinar Lothe kjenner bygge- og entreprenørbransjen som sin egen bukselomme. Han har 50 års erfaring i bygging og ombygging av kontor- og kombibygg.

Per Steinar jobbet ca. 20 år i Block Berge Bygg. Der var han blant de første ansatte. I 1987 startet han Lothe Bygg som ble solgt til Magne Svendsen delvis i 2009 og siste del i 2014. Etter kort tid skiftet Lothe Bygg navn til Masiv.

På sin 70 årsdag i 2013 startet Per Steinar selskapet Lothe Solutions. Hovedfokus var totalentreprise på kombinasjonsbygg i Kverneland Næringspark. Med glimt i øyet forteller han hjertelig at han har startet på sin siste 20 års periode som multigründer.

I 2014 ble Siv-Grete Lea engasjert til å bistå i en svært hektisk tid i Kverneland Næringspark. Hun ble værende og endte fort opp som daglig leder. Hennes bakgrunn med snart 40 år i arbeidslivet er allsidig fra jobb i olje- og konsulentselskap, industri- og fabrikkproduksjon og nå som totalentreprenør. Siden 1999 har hun vært daglig leder i ulike selskaper med fokus på å grunde, bygge og drifte disse.

Lothe Solutions er nå etablert med en liten kjerne folk som har lang erfaring og tung kompetanse og unge fremadstormende medarbeidere med akademisk utdanning.

Vikinglovene

Vi liker å gjøre ting enkelt.

Vår visjon, misjon og verdier finner du i Vikinglovene.
Det er slik vi jobber i praksis.

Gjennomføringsevne

  • Funksjonelt: Vi har fokus på god logistikk og evne til rehabilitering fra første eier/leietaker og i hele byggets levetid.
  • Rasjonelt: Tid på byggeplass, bruk av standart løsninger. Kort vei fra ide til handling med god evne til justering underveis.
  • Enkelt: Valg av miljøvennlig material og løsninger, kortreist produksjon. Modul basert bygging, gjentaking av materialer.

HMS-arbeid

Vi stiller samme HMS-krav til våre underentreprenører og leverandører som til oss selv.

For å sikre HMS-arbeidet og for å ikke komme i rollekonflikt, samarbeider Lothe Solutions med Sigmund Håland RK.

Lothe-familien

Morselskapet er Lothe Holding.

Søsterselskaper med underliggende selskaper: Kverneland Næringspark, Lothe Eiendom og Lothe Solutions.